the Change Collective

menu

Wie we zijn

Ons team

Wij zijn Anouk, Daaf, Jaap, Jooske, Marijke, Roeland, Thomas en Zoë.

We ontmoeten graag nieuwe mensen.
Mail, bel of kom langs voor een kop koffie.

Anouk van der Have

Anouk van der Have

Wat Anouk uniek maakt? Zij draagt hard en zacht als twee gelijkwaardige krachten in haar. Dat maakt haar typisch in alles wat ze doet. Schilderen en boksen. Finance en coaching. Stevig en warm. Altijd hand in hand.

Het kenmerkt ook haar adviesstijl. Ze observeert, analyseert en stelt dan de juiste vraag. Dit lukt haar keer op keer, omdat ze mensen en hun context echt wil begrijpen. Ze is sensitief en vertrouwt op haar intuïtie. Zo doorziet ze het systeem en durft te benoemen wat er werkelijk speelt. En dat zorgt voor ontwikkeling. Haar doel is om mensen inzicht te geven, waardoor ze bewuster en duurzamer gaan leven. Een uitdaging die ook zij elke dag aangaat.

Focus: organisatie- en teamontwikkeling, systeemdenken en verandermanagement
Ervaring: bouw- en vastgoedbedrijven, hotel- en meubelbranche, verzekeraars, energiebedrijven, net- en waterbeheerders en andere overheidsinstanties

Jaap van den Hoek

Jaap van den Hoek

Jaap is een pragmatische dromer die zijn eigen pad bewandelt. Treedt de wereld tegemoet zonder oordeel, is intuïtief en gelooft dat je op je gevoel moet vertrouwen. Maar niet zonder je verstand te gebruiken.

Met zijn analytische en scherpe blik onderzoekt hij alle mogelijkheden. Zo komt hij met een realistische en haalbare oplossing voor de klant. Zijn adviesstijl? Jaap luistert, doorziet alles en gebruikt humor om zijn doel te bereiken. Mensen echt verder helpen is waar hij gelukkig van wordt. Een win-winsituatie dus.

Focus: organisatieontwikkeling, verandermanagement en leiderschapsontwikkeling
Ervaring: internationale farmaceuten, olie en gas bedrijven, financiële organisaties, offshore partijen en andere multinationals

Jooske van Bogerijen

Jooske van Bogerijen

Als je Jooske ontmoet zie je een nieuwsgierige levensgenieter. Als je haar leert kennen komt daar kritisch en resultaatgericht bij. Jooske weet zin van onzin te onderscheiden. Laat het hoofd nooit hangen en stelt zich zonder problemen in dienst van een hoger doel. Een teamspeler pur sang. Met een vleugje eigenwijsheid.

Haar intuïtie is een grote raadgever. De manier om het bekende los te laten en ander moois te ontdekken. Haar adviesstijl is analytisch, weloverwogen en gericht op verbinding. Trots is ze op haar zoon en dochter, die haar drijfveer om de wereld mooier te maken hebben versterkt.

Focus: organisatieontwikkeling, verandermanagement en teamontwikkeling

Ervaring: internationale farmaceuten, gezondheidszorg- en overheidsinstanties, financiële organisaties, offshore partijen en andere multinationals

Marijke de Jong

Marijke de Jong

Positieve energie, dat is Marijke. Kijkt naar wat wel kan en is gericht op de toekomst. Verbindt, is sensitief en vaart op haar intuïtie. Zo herkent ze mensen waarbij de vonken uit de ogen vliegen en die heeft ze graag om zich heen. Ook als het vuur nog niet brandt, ben je bij Marijke aan het juiste adres. Zij helpt je dat vinden.

Dat doet ze door werkelijk te luisteren, te observeren en vragen te stellen. Met haar analytische blik komt ze tot de kern. Ze focust op wat er toe doet, namelijk het nieuwe visualiseren en creëren. In plaats van strijden tegen wat was. En zo komt blijvende verandering tot stand.

Focus: organisatieontwikkeling, verandermanagement, teamontwikkeling
Ervaring: financiële dienstverlening, logistiek en multinationals

Roeland Dikker Hupkes

Roeland Dikker Hupkes

Visie en lef lopen als een rode draad door het leven van Roeland. Het kenmerkt zijn adviesstijl en zijn omgang met anderen. Zijn levensvisie? Loop je pad met passie en respecteer dat van anderen die je kruist. Een les die hij leerde tijdens het behalen van de hoogste graad in Kung-Fu.

Met zijn creativiteit en scherpte snapt Roeland snel het systeem. Vanuit de organisatiekundige kant, maar ook vanuit het menselijk perspectief. Hij is sociaal en analytisch en neemt beslissingen met een lange termijn visie in het achterhoofd. En als de muziek stopt, kijkt iedereen naar Roeland.

Focus: organisatieontwikkeling, systeemdenken en verandermanagement
Ervaring: internationale farmaceuten, olie en gas bedrijven, financiële organisaties, offshore partijen en andere multinationals

Zoë Taselaar

Zoë Taselaar

Zoë creëert saamhorigheid en is misschien wel de grootste teamspeler. Zorgzaam, meelevend en nieuwsgierig. Grijpt iedere kans aan om anderen gelukkig te maken door iets voor ze te regelen. En regelen kan ze. Met humor en een eindeloze let’s-do-it- mentaliteit.

Onbedoeld houdt ze anderen een spiegel voor, want Zoë zegt wat ze ziet. Een eigenschap die ze soms nog moet leren waarderen. Zonder to-do-lijstjes weet ze zich geen raad en die werkt ze heel precies af. Pas als het allemaal is gelukt, is Zoë tevreden. Dat gecombineerd met haar scherpte en enthousiasme maakt haar een droom van office manager voor The Change Collective.

Focus: office management, operationeel, producer
Ervaring: reclame, televisie en freelance

Daaf van Bilsen

Daaf van Bilsen

Daaf is een extraverte denker. Zijn abstracte, analytische denkvermogen gaat samen met zorgzaamheid. Een kritisch klankbord dus, dat je ook graag verder helpt. Met zijn enorme executiekracht zorgt hij dat plannen werkelijkheid worden. Een mooie combinatie van denken en doen.

Zijn sterke focus op de mens ervaar je in zijn warme, enthousiaste karakter en zijn sterke wil om te verbinden. Hierdoor brengt hij echte verandering tot stand en dat maakt hem goed in zijn vak. Daaf is mega muzikaal, heeft een goed gevoel voor humor en gaat samen voor het allerbeste resultaat.

Focus: organisatieontwikkeling, verandermanagement en teamontwikkeling

Ervaring: financiële dienstverlening, energiebedrijven en (semi-)overheid

Thomas van der Ploeg

Thomas van der Ploeg

Thomas is een veerkrachtige optimist. Gelooft dat mensen en organisaties de wereld kunnen veranderen. Moeten veranderen. Hij creëert de verbinding die nodig is om mensen in beweging te krijgen. Hoe? Met zijn sterke focus op samenwerken en zijn doorzettingsvermogen.

Hij combineert zijn harde analytische kant met empathie en dat merk je. Open-minded, flexibel en resultaatgericht: Thomas wil graag winnen en zorgt dat de gemaakte verbinding uitgroeit tot iets waardevols. En dat vindt hij belangrijk: iets achterlaten waar zijn kinderen later wat aan hebben.

Focus: organisatieontwikkeling, verandermanagement en leiderschapsontwikkeling
Ervaring: internationale retail, fast moving consumer goods bedrijven, andere multinationals

Associates
Dirk Schrijver

Dirk Schrijver

Dirk is een gedreven en betrokken teamspeler: eigenschappen die hij sterk heeft ontwikkeld in de topsport. Dirk staat er en blijft staan. Met zijn helikopterview houdt hij het overzicht, kijkt hij naar de dieperliggende systemen en ziet wat jij niet ziet. Hij is inventief en ondernemend.

Zijn adviesstijl kenmerkt zich door zijn luisterend oor, vergaande betrokkenheid en doelgericht handelen. Dirk gelooft dat iedereen verantwoordelijk is voor zijn eigen situatie en dat je die kunt veranderen als je wilt. Je hebt altijd de vrijheid om te kiezen, is zijn devies. Als mensen dat zouden beseffen, zou de wereld volgens Dirk een stuk mooier zijn.

Focus: organisatieontwikkeling, systeemdenken en teamontwikkeling
Ervaring: internationale farmaceuten, fast moving consumer goods bedrijven, financiële organisaties, offshore partijen en andere multinationals

Marthe Bevort

Marthe Bevort

Als Marthe binnenkomt wordt het licht. Door nieuwsgierig te zijn naar andere perspectieven en daar van te leren. Door open en integer te zijn en gericht op waarachtige relaties met de mensen om haar heen. Zonder ruis en met diepgang, terug naar waar het om gaat.

Waar Marthe heilig in gelooft? De wijsheid en potentie die al aanwezig is in mensen, organisaties en de maatschappij. Het is haar ambacht die zichtbaar te maken, zodat mensen zich met elkaar kunnen verbinden en samen beslissingen durven nemen. Dat lukt haar door steeds invoelend en scherp te zijn en dingen te benoemen. Marthe zorgt dat wat wil ontstaan, kan ontstaan.

Focus: organisatieontwikkeling, leiderschapsontwikkeling, systeemdenken
Ervaring: energiebedrijven, semi-overheid, fast moving consumer goods-bedrijven

Jolien van Hekke

Jolien van Hekke

Jolien is een efficiënte wereldverbeteraar. Gericht op het positieve en absoluut niet snel uit het veld geslagen. Ze houdt van aanpakken en focust op wat echt belangrijk is, net zo lang tot helemaal af is.

Gelukkig wordt ze van het gevoel iets goeds voor de wereld te doen, van positieve mensen en problemen oplossen. Ze zoekt dingen tot de bodem uit en daardoor heeft ze bijna altijd gelijk. En zo niet, dan hoort ze graag waarom. Want leren vindt Jolien belangrijk.

Verder is ze ontzettend tech-savvy. Heb je een tool, tip of truc nodig om iets zo efficiënt mogelijk aan te pakken? Jolien is je vrouw.

Focus: organisatie-ontwikkeling, verandermanagement en leiderschapsontwikkeling
Ervaring: startups, duurzaamheid en multinationals

contact